Miért írtam könyvet HErBY-ről?
Mert megfogott a sztorija. Meg akartam mutatni a világnak mindazt, ahogy én látom HErBY-t.

A közgazdasági után marketing- és reklámmenedzsernek tanultam, ezen tudás segítségével igyekszem eljuttatni a könyvet a vásárlókhoz.

A főiskolán humánerőforrás menedzser oklevelet szereztem, így különösen érdekelt Peti karrierje: a tanulmányai, a korábbi munkahelyein szerzett szakmai tapasztalatai és a videózás terén elért sikerei.

Évekig polgárőrként és elnökségi tagként tevékenykedtem a Sümegi Polgárőr Egyesületnél, így különbséget tudok tenni: amikor valaki azt mondja, hogy az ég nem kék, és a fű nem zöld, hanem pont fordítva, akkor azt szabad véleménynyilvánításnak hívjuk, és tökéletesen rendben van. Ugyanakkor mások bántása, leszólása és sértegetése nem az, sokkal inkább: rágalmazás, becsületsértés és hitelrontás, melyek a magyar jog szerint büntetendő cselekedetek. Ennek hatására készültek a trollokról szóló fejezetek.

Néhány évig író-szerkesztője voltam egy saját kiadású, helyi hirdető újságnak, azonban a könyvem megjelentetését már profikra bíztam. Egy évvel ezelőtt találtam rá a neten Alcser Norbert, a Publio Kiadó ügyvezető-tulajdonosa által készített videókra a Könyvépítők YouTube csatornán, melynek hatására a szerzői könyvkiadás mellett döntöttem.

Főállásban ügyviteli vezetőként dolgozom egy pénzügyi és biztosítási tanácsadó cégnél, és emellett hobbiként készítem a csatorna évkönyveit.

Nagyon köszönöm Dely Péternek, hogy megírhattam a róla szóló könyvet! Kívánom, hogy minél többen megismerhessék a történetét, és az alapján ítéljék meg őt, hogy mit tudnak tőle megtanulni!

by EA

Kapcsolódó bejegyzés