Reset – Új csatornák
Csatorna- és lélek-reset után Peti folytatja a vlogolást.

Az alábbi – ma is ismert – HErBY-csatornákra kerülnek tartalmak:

2012.11.04. GamePlay – mai nevén: Nokedli csatorna. A csatornákra vonatkozó lenti adatok a cikk írásakori infók. Elképesztő mennyiségű GamePlay videó kerül fel az oldalra, szinte nem is létezik olyan játék, amelyet nem mutat be. Miközben játszik, kommentálja a történéseket, és nem csak a játékot élvezhetjük, hanem őt magát is láthatjuk egy kis ablakban. A Tutoriálokból megismerhetjük a játékok használatát.

0
VIDEÓ
0
FELIRATKOZÓ
0
MEGTEKINTÉS

2013.12.10-én indul a mai HErBY 2 csatorna. A korábban készült animációs sorozat, az Anyád! részek feltöltésével indul, majd Vlogok és különböző témák is felkerülnek. A HErBY csatorna indulását követően már csak időszakosan videózik ide Peti, olyankor, amikor a főcsatorna technikai okokból átmenetileg nem elérhető. Mindig vannak rosszakarók, akiknek a “közbenjárására” rövid kényszerpihenőt tart a csatorna. Szerencsére ilyenkor elegendő, ha átváltunk a HErBY 2-re.

0
VIDEÓ
0
FELIRATKOZÓ
0
MEGTEKINTÉS

2014.10.12. HErBY – a jelenlegi főcsatorna. Az igazi Vlog-csatorna. Amikor Hope, Peti kutyusa megérkezik, természetesen ő is bekerül a videókba. Vannak olyanok, akik kifogásolják, hogy miért a kutyust kell nézniük, ők HErBYre kíváncsiak. A pici Hope-os videók még a HErBY 2-re készülnek, de szerencsére ma már a Főcsatornán is nap mint nap láthatjuk őt is.

0
VIDEÓ
0
FELIRATKOZÓ
0
MEGTEKINTÉS

2016.08.23. Steave Világ, melynek tartalmát már elérhetitek a Gyűjtemények oldalról is.

0
VIDEÓ
0
FELIRATKOZÓ
0
MEGTEKINTÉS

Rengeteg szórakoztató, naponta megújuló tartalom vár bennünket a HErBY csatornán, köztük: Vlog, Filó, Fika, Mókolós, Kajás, Vendéges, Lájv, Utazós, Hope-os, Teszt, Postacucc, Humor, Komoly Témák… és még sorolhatnám.

A Gyűjtemények oldalon Témák szerint csokorba szedjük a Peti Youtube csatornáin megtekinthető videókat. Többek között az alábbi témákat találod:

  • Animációk

  • Macskaritmus – HErBY Zenék

  • HErBY vs WOrLD

  • Főzős

  • Supportbácsi – HótPara!!!

  • Retro HErBY

  • és még sok egyéb , érdekes téma vár!

by EA
… folytatjuk …

Kapcsolódó bejegyzés